ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ Φ/Β ΣΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PIDBULL®

συεκευη central pidbull

Για Κεντρικούς Inverters

ΤΑ 11 ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ

Η Pidbull προσφέρει στους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών σταθμών και στις εταιρίες λειτουργίας και συντήρησης (O&M) μια μόνιμη λύση στο

φαινόμενο PID.

1. Μόνιμη λύση

Η Pidbull προσφέρει μια μόνιμη λύση στο φαινόμενο PID.

2. Ενεργειακή κατανάλωση

Η κατανάλωση ενέργειας είναι αμελητέα (ισχύς 4W ανά σύσκευή Pidbull σε λειτουργία)

3. Ευκολία χρήσης

Οι συσκευές της Pidbull παρέχουν ευκολία εγκατάστασης και συντήρησης.

4. Προληπτική δράση

Η λύση της Pidbull μπορεί να εγκατασταθεί και προληπτικά διασφαλίζοντας ότι η απόδοση του φωτοβολταϊκού σας σταθμού δε θα μειωθεί ποτέ εξαιτίας του φαινομένου PID.

5. Πλήρης απομόνωση

Δεν επηρεάζει τη λειτουργία του φωτοβολταϊκού σταθμού, κατά τις ώρες λειτουργίας του καθώς γίνεται αυτόματη απόζευξη της συσκευής.

6. Διαχρονικότητα

Η λύση της Pidbull είναι διαχρονική για τη διάρκεια ζωής της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης.

7. Ασφάλεια

Το συγκριτικό πλεονέκτημα των συστήματων της Pidbull είναι ότι διαθέτουν κύριο και εφεδρικό σύστημα ασφαλείας το οποίο εξασφαλίζει τη λειτουργία της συσκευής μόνο κατά τις νυχτερινές ώρες.

8. Επιστημονικό υπόβαθρο

Η Pidbull πραγματοποίησε, σε συνεργασία με το ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Κέντρο IMEC, επιστημονική έρευνα για το φαινόμενο PID προκειμένου να αναπτύξει τη λύση που προτείνει. Η λύση της Pidbull έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

9. Ευελιξία

Μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς τη συσκευή της Pidbull ή να αναλάβουμε και την εγκατάστασή της.

10. Πιστοποίηση

Τα συστήματα πληρούν όλες τις προσδιαγραφές που απαιτούνται και παρέχονται μαζί με τις σχετικές διεθνείς πιστοποιήσεις.

11. Συμβατότητα

Τα συστήματα είναι συμβατά με κάθε τύπο φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Play Now

Έντυπα Συμβατότητας Κατασκευαστών Inverter

ΑΒΒ logo

Η ΑΒΒ έχει δημοσιεύσει τα έντυπα συμβατότητας των μετατροπέων της με τα συστήματα της Pidbull. Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου πατώντας το κουμπί Λήψης. Σε περίπτωση που το φωτοβολταϊκό σας πάρκο διαθέτει inverter άλλης εταιρίας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Fronius έχει δημοσιεύσει τα έντυπα συμβατότητας των μετατροπέων της με τα συστήματα της Pidbull. Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου πατώντας το κουμπί Λήψης. Σε περίπτωση που το φωτοβολταϊκό σας πάρκο διαθέτει inverter άλλης εταιρίας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η KACO έχει δημοσιεύσει τα έντυπα συμβατότητας των μετατροπέων της με τα συστήματα της Pidbull. Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου πατώντας το κουμπί Λήψης. Σε περίπτωση που το φωτοβολταϊκό σας πάρκο διαθέτει inverter άλλης εταιρίας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Kostal έχει δημοσιεύσει τα έντυπα συμβατότητας των μετατροπέων της με τα συστήματα της Pidbull. Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου πατώντας το κουμπί Λήψης. Σε περίπτωση που το φωτοβολταϊκό σας πάρκο διαθέτει inverter άλλης εταιρίας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

H SMA έχει δημοσιεύσει τα έντυπα συμβατότητας των μετατροπέων της με τα συστήματα της Pidbull. Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου πατώντας το κουμπί Λήψης. Σε περίπτωση που το φωτοβολταϊκό σας πάρκο διαθέτει inverter άλλης εταιρίας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

H SUNGROW έχει δημοσιεύσει τα έντυπα συμβατότητας των μετατροπέων της με τα συστήματα της Pidbull. Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου πατώντας το κουμπί Λήψης. Σε περίπτωση που το φωτοβολταϊκό σας πάρκο διαθέτει inverter άλλης εταιρίας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σε περίπτωση που το φωτοβολταϊκό σας πάρκο διαθέτει inverter άλλης εταιρίας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

TOP