Από το 1955 στην ενέργεια!

Ο όμιλος Messaritis δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955 ως ένας από τους πρώτους και πιο βασικούς προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε. και άλλων πελατών σε Ελλάδα και Κύπρο. Διακρίνοντας από νωρίς την ανάπτυξη των Φωτοβολταϊκών, ενός καινούργιου και σχετικά άγνωστου στην Ελλάδα τομέα της πράσινης ενέργειας, και με αρχικό σκοπό να εξυπηρετήσει τους επενδυτικούς του στόχους, ο όμιλος δημιούργησε τη Messaritis Ανανεώσιμες.

Στη Messaritis Ανανεώσιμες, με άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό πάνω στο αντικείμενο των Φωτοβολταϊκών, επιτύχαμε τη διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρίας για να καλύψουμε τις ανάγκες και άλλων επενδυτών. Μέχρι σήμερα έχουμε αναλάβει την υλοποίηση, τη λειτουργία και συντήρηση έργων συνολικής ισχύος πάνω από 150MW σε περισσότερους από 30 νομούς της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια από αυτά ανήκουν σε θεσμικούς επενδυτές. Συνεπώς, ως εταιρία, έχουμε αξιολογηθεί με τα αυστηρότερα κριτήρια σε σχέση με την οικονομική μας ευρωστία και τη δυνατότητα να παραδίδουμε εμπρόθεσμα και άρτια τα έργα που αναλαμβάνουμε.

Η επιμονή στην τελειότητα οδήγησε στην απόκτηση πιστοποίησης ISO9001:2015 με αναφορά στο πρότυπο IEC62446:2016, ώστε να πιστοποιηθεί η ποιότητά μας στην εμπορία, στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και συντήρηση Φ/Β σταθμών.

Βασικοί λόγοι της μακροχρόνιας επιτυχίας της Messaritis Ανανεώσιμες είναι οι σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες και τους συνεργάτες, με μόνο στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

TOP